February 26, 2009

Cuak!!!

Mlm td tgk movie ipin upin..waaahhh,katun dia mmg best. Cam oberse nye standard. X sangka bdk2 les copaque tu kan..muda2 dh berbakat. Haku doakan dorang mencapai sasaran RM10 juta, amen. Ramai gak parent yg bawak childrens. Tetiba dgr bdk melalak x mo msk panggung…”tak mo..tak mo..woooo..woooo..” hahahah…sebnya dia takot gelap..yolah, parent dia dtg dh 10 minit kan? Len lah si Qiss tu, siap main tangga turun naik lg huhuhu!

Oleh kerana movie abeh kol 11.15 so kami cdg nk tunggu Adam abeh keje kt KFC tu ha..skali harung je amek dia..perut dh lah lapo, ingatkan ade lah kedai pre 16 yg bukak. Hampeshh…dpt isi minyak je la kt st petronas tu ha..sib baik haku bli roti n air kotak, wat alas perut (alas ke? Celah gg pon x lepas). Sampai2 umah, terus ‘bummm’ kt katil.

Pagi2 nk g keje nie cuak haku giler..when realised yg kad kedit n IC lost. Mak aiii, penin2 taw..mlm td haku x mo bwk wallet so I bring small red one yg bli kt teluk intan with kak ena kodoks..transfer lah IC n kad kedit there..cuak giler2 nie..lokong dh perli2 ..”yg dok pindah2 wallet tu wat pe? Pg nie kang tepon bank soh block kad”..gelabah sat haku..dok pk2 kt mane haku letak..mane ye..mane ye..alamak, x kan cecer kt st petronas kot? aduyaiii...terbyg je sorang mamat ni dok ‘gesek’ kt kdi computer (wooo, cam fortune teller lak). Then tingat mlm td mase nk kuar kan duit dlm kete, beg tu terjatuh…ha, tentu kt dlm kete nie (sodapkan ati den yo tuh).
alhamdulillah, betoi2 kt lantai co-driver tu..bersukor la nak oiii!

2 comments:

snow said...

isk isk isk.. len kali ikat kt leher tali beg tuh.. aduyai.. seme nk cecer.. seb bek yg tanah tigo sogi tu melekat.. hua hua hua.. kali ke bape dh tuh??

Minie said...

isk aku lg best.. hp cecer dok cari merata tpt dr opis, umah smpai tpt soping yg aku round tu pun aku round lagi kali ker 18 ratus.. tak gek jumpa. ropanya sama kes dgn hangler mak iti.. dlm keta daaa... dia duduk btol2 terselit kat tgh tpt pasang safety belt tu.. bonyok btol..patut aku miskol guna hp laki aku tak berjwb.. bateri kong terus ar! naik copot jantungku.. kalo ilang mau raung2 smbil hentak kaki atas katil.. ekekeke!...

jawapan yg terpanjang oleh minie setakat ini. timakasih!..