October 21, 2013

Cuti2 Aidil Adha

Last Aidil Adha yg lalu family aku planing nk jln2 kat rumah adik yang bongsu. dia baru pindah dr rumah MIL di lekir ke pantai remis, perak.  Lg pon pasni dh nk beranak, x bole nk jln2..Abi pon ade kelas ptg ujung minggu so dlm cuti raye korban ni je la, lgpon lama dh x jln jauh2 coz of this pregnancy but when the danger zone is pass tu yg nekad gak nk join adik badik lain p perak nih.

Merah x mo jln atas papan tuh..seram kot, sib baik Abi yang dukung. Bonda dh x larat hihihi

 Cuti2 sebelum coti panjang ujung bln doblas nih..lg pon sebnarnya nk cari Cfud, tu yang turun pangkalan tp memang x de reseki kami, bile kami nk tunggu dorang soh g tmp lain dulu sbnye it take time to assemble all the fish n shell that caught...bile kitaorg dtg blk, seme dh abeh, demmmm!
 Tu la tuan rumah kami, Adik n her chubby son Khidir..beria2 she n hasben bwk kami ronda situ..x pelah next time bole pegi lg..tmpt pon dh tau,sementera tu bli je la kat Salak Tinggi nih,puihhhhh

haaaa.. ade mcm pailang or taiko x? hahahahhaa...Pakteh Adam tu sgt la kontrol macho hihihii

bile kaki dh bengkak, ni la yg boleh pakai..sandal for men, aishhhhh huduh sungguh laaa!

2 comments:

juls julie said...

hohohohoooo

perut ko dah nampak....chumell!!

nakkkk jugak perut cam tuuuuuuu!!

tp sekarang pun camtu gak perut aku..cuma berisi lemak..

hahahah..

ini kene dietttttttttt!! :p

mak iti Jr said...

hohohoho

aii nmpk prot kaa?

eh bukanlah..lelemak je tuh

bb tecik je dlm tuh tersorok dek lelemak bonda dia bahahahaha..

InsyaAllah, ur time will come Juls!